Mala knjiga velikih promjena

Danas rijetki čitaju… Jednim dijelom je tako zbog nas čitatelja koji smo navikli biti gledatelji, a drugim dijelom je do onih koji pišu više za sebe nego za druge. Oduvijek sam volio kratko, sažeto i korisno, nešto što odmah potiče na razmišljanje, a ponekad na akciju. Jednostavno ne volim pročitati knjigu od 200 stranica koja u sebi nosi 3 korisne poruke.

Zato sam sastavio ovu kratku knjižicu koja se lako i brzo čita, ali ne prepušta ništa slučaju već predlaže akciju koju možete ali ne morate poduzeti.

U želji da vam približim neke ideje i iskustva, pisao sam vam iz srca, bez pakiranja, onako kako mislim i vjerujem da je ispravno i kako bih volio da me čujete. Iako sam ja taj koji je pisao, ova knjiga nije samo moja već je indirektno djelo onih koji su proteklih godina radili sa mnom na svojoj promjeni i donosili odluke koje su im mijenjale život u željenom smjeru.

Preuzmi moj besplatan e-book

Kad bi iskustva i znanja dijelili nesebično svi bi zajedno brže rasli. Zato ovu knjigu dijelim s vama, a vi je podijelite s onima za koje smatrate da bi im dobro došla.